Uitnodiging Netwerkbijeenkomst Vrijwilligerswerk Rotterdam

Zoekt u samenwerking met andere vrijwilligersorganisaties in Rotterdam? Heeft u een aanbod dat u aan andere organisaties kenbaar wilt maken? Kom dan naar een van de twee netwerkbijeenkomsten op 31 maart en/of 8 april van Vrijwilligerswerk Rotterdam. Om het u makkelijk te maken, vinden de bijeenkomsten plaats op de noord- en zuidoever. Op die manier kunt u gericht contact maken met vrijwilligersorganisaties die bij u in de buurt actief zijn.

Bestuurders, coördinatoren en andere leidinggevenden binnen het vrijwilligerswerk zijn van harte uitgenodigd zich aan te melden om hun netwerk uit te breiden. Maandag 31 maart bent u welkom in IJsselmonde, op dinsdag 8 april in Kralingen-Crooswijk. Tijdens de bijeenkomst kan een beperkt aantal vrijwilligersorganisaties zich presenteren. Een unieke kans om uw vraag voor te leggen of uw aanbod kenbaar te maken!

Programma:
16:15-16:30 inloop, koffie en thee
16:30-17:30 korte presentatie Vrijwilligerswerk Rotterdam en presentaties/inbreng
vrijwilligersorganisaties
17:30-18:30 gezellige borrel en informeel netwerken

IJsselmonde:
Datum: maandag 31 maart
Locatie: Speeltuin Pascal, Pascalweg 12, 3076 JP Rotterdam
(ingang Catullusweg ter hoogte van de bushalte)

Kralingen-Crooswijk:
Datum: dinsdag 8 april
Locatie: Speeltuin Vereniging Crooswijk, Schuttersweg 74, 3034 RN Rotterdam

Wilt u aanwezig zijn bij een van deze netwerkbijeenkomsten? Stuur dan een e-mail naar netwerk@vrijwilligerswerkrotterdam.nl.
Vermeld daarin uw naam, uw vrijwilligersorganisatie, telefoonnummer en geef aan of u gebruik wilt maken van de mogelijkheid een korte presentatie te geven.
De bijeenkomsten zijn gratis toegankelijk. Vooraf aanmelden is gewenst.