Auto: Voor bezoekers van de speeltuin: de Pascalweg kent geen parkeerplaatsen. Met uw auto kunt u terecht aan de andere zijde van de speeltuin in de Cattulusweg.

Bezoekers kunnen per openbaar vervoer de speeltuin bereiken via:

Vanaf Station Lombardijen kunt u lopen naar de speeltuin, u loopt via de uitgang Lombardijen, parallel aan de Spinozaweg naar het eerste stoplicht. U steekt daarover naar de Cattulusweg, rechts vindt u de speeltuin. U kunt ook de bus nemen naar Barendrecht, u stapt uit bij de halte Pascalweg, even voorbij de speeltuin.

Vanaf bushalte Zuidplein kiest u voor de buslijn 143: u stapt uit bij de halte Spinozaweg ter hoogte van het Spinozapark. U loopt richting IJsselmonde, aan de rechterzijde heeft u de Pascalweg, loop deze in, aan de linkerzijde treft u de speeltuin.

Vanaf station Barendrecht kiest u voor buslijn 184. U stapt uit bij bushalte Pascalweg ter hoogte van de speeltuin.

Vanaf CS Centraal hebt u een aantal mogelijkheden: per trein reist u naar station Lombardijen of per metro reist u naar Station Zuidplein.

Als u woonachting bent op zuid en u heeft een halte van tramlijn 2 in de buurt kunt u ook reizen naar halte Molenvliet. De molenvliet ligt in het verlengde van de Pascalweg. U loopt de Pascalweg in (u ziet aan de linkerzijde het dierenziekenhuis), daar voorbij vindt u speeltuin Pascal.

Klik hier voor een google maps weergave van onze website.