Geen categorie

Besluiten aangaande het Coronavirus

De besluiten aangaande het Coronavirus, gisteren, 15 maart 2020, van het kabinet zijn zo duidelijk, dat we moeten besluiten om de speeltuinen (Kreekhuizen, Maeterlinck, Pascal, Reijeroord, Smeetsland, Varkenoord en IJsselmonde) te sluiten tot en met 6 april. Inmiddels heeft ook de gemeente Rotterdam dit besluit genomen.

Wegens succes verlengd

VACANTIEWEEK

MAANDAG 27 T/M VRIJDAG 31 JULI

VOOR KINDEREN VAN 4 TOT 12 JAAR

13.00 TOT 16.00 UUR

MA. 27 JULI BLOEMSCHIKKEN EN BLOEMPOT VERSIEREN

DIN. 28 JULI SIERADEN MAKEN EN SIERADENDOOS VERSIEREN

WOE. 29 JULI BINGO SPELEN MET GEWELDIGE PRIJSJES

DON . 30 JULI ZELFGEMAAKTE ZANKOEKJES MAKEN EN VERSIEREN .

VRIJ. 31 JULI DISCO GLITTERS EN GLAMOUR MET SPECTACULAIRE

PRIJSJES

1 ,2 ,3 e PRIJS VOOR DE BEST VERKLEDE KIND EN EEN PECH PRIJS.

voor de leeftijd van 4­7 en van 8­12 jaar.

Wordt lid van Speeltuin Pascal

Door de inzet van vrijwilligers uit de buurt en een financiële bijdrage van bewoners willen we het draagvlak onder speeltuin Pascal verbeteren. U heeft belang bij de speeltuin; daarom vragen wij u, nodigen wij u uit om lid te worden van speeltuin Pascal. Het lidmaatschap bedraagt € 25,00 per jaar, u en uw kinderen hebben dan gratis toegang tot de speeltuin. Niet leden betalen € 1,00 per kind, per bezoek.
Vanaf de meivakantie gaan we actief toezien op de entree. Wij vragen u om lid te worden, u kunt dit doen door een formulier in te vullen in de speeltuin en € 25,00 te betalen. Ook mag u € 25,00 overmaken op Speeltuin Pascal banknummer 709650. Wij verzoeken u dan wel om het formulier op de speeltuin in te vullen.

Het bestuur van speeltuin Pascal